Ona Blasco, Marc Altarriba i Nacho Fajardo campions de la Copa d’Espanya a Madrid

Copa Espanya sots 11 15 19 2017

Les instal·lacions del Castellana Sports Club de Madrid van acollir els passats dies 20 al 22 d’octubre una nova edició de la Copa d’Espanya d’esquaix a les categories sots 11, 15 i 19, amb la presència de 13 representants de la FCS a les diferents categories, masculina i femenina.

Actuació destacada de la jugadora de LLoret Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa), campiona a la categoria sots 11 femenina per davant de l’andalusa Estela del C. Marín, i 4ª classificada a la sots 15. A la mateixa categoria sots 15 Montse Fajardo (Esquaix Igualada) va finalitzar a la cinquena posició, mentre que la campiona va ser la gallega Icia Riveiro al superar a la també gallega Sofia Rodríguez.

També cal destacar el domini català a la categoria sots 11 masculina, amb la victòria de Marc Altarriba (Malibú Sabadell) per davant del tambñe català Bernat Serna, segon classificat i del jugador de Sant just Desvern Oriol Sàlvia, tercer classificat.

A la categoria sots 15 masculina victòria de Nacho Fajardo (Igualada), al superar a l’andalús Christian Domínguez a la final. A la mateixa categoria sisena posició per Joan Serna (Esportiu Rocafort), setena per Hugo Lafuente (Squash Malgrat) i la 11ª plaça per Nil Aguilera (Igualada).

A la categoria sots 19 femenina Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) va ser sotscampiona, per darrera de la gallega Marta Domínguez, superant a les semifinals a María González. A la mateixa categoria 5ª posició per Noa Romero (C.N Sant Andreu) i María Pajares (Malibú) 6ª classificada final.

Finalment a la categoria sots 19 masculina 9ª posició pel jugador del C.N.Sant Andreu Pablo Dolz. El canari Iván Pérez va ser el campió al superar al madrileny Sergio García a la final.