Dark

Auto

Light

Ona Blasco campiona d’Espanya sots 15 a Lugo

El Pelau d’Esports de Lugo va acollir els passats dies 21, 22 i 23 de Febrer el Campionat d’Espanya sots 11 i sots 15 d’esquaix, amb una nombrosa participació de representants de la Federació Catalana a les diferents categories en disputa.

A la categoria sots 15 femenina la jugadora de LLoret de Mar Ona Blasco (Squash Project) es va endur el títol de forma clara, imposant-se a totes les seves rivals sense cedir un sol joc en tot el torneig, derrotant a la final a la local Olivia Mon amb parcials d’11/4,11/3 i 11/2. A les semifinals Blasco es va desfer de l’andalusa Estela Martín, tercera classificada final, per davant de la murciana Ángela Gracia.

A la categoria sots 15 masculina meritòria tercera posició final per Marc Altarriba (Malibú Sabadell). Altarriba va caure a les semifinals davant el campió final, el palentí Pablo Antolín, per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc Altarriba es va imposar al galleg Fernando Ferrer també per 3 a 0. A la mateixa categoria el barceloní Bernat Serna (Fitmix Training Center) va aconseguir la setena posició. Serna va caure a quarts de final del quadre principal davant el sots campió final, el local Hugo Mon. Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) i Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) van caure a la ronda de vuitens, davant Marc Altarriba i el palentí Pablo Merino, per 3 a 0 i 3 a 2 respectivament. A la lluita pels llocs 10ª posició final per Sàlvia i 12ª per Romero.

A la categoria sots 11 masculina Kai Jové (Triops Banyoles) va finalitzar a la 9ª posició. Jové, actual Campió de Catalunya, no va tenir sort al sorteig, i es va creuar a vuitens de final davant el sots campió final, el valencià Pablo Sanchís en 4 ajustats jocs. Posteriorment a la lluita pels llocs 3 victòries clares de Jové per assolir la 9ª plaça. Arnau Puiggròs (Mèlich) va finalitzar a la 11ª posició, Puiggròs tampoc va tenis molta sort al sorteig, al creuar-se a vuitens de final davant el cap de sèrie 2 del torneig, el local Xian Mallo. El galleg Lucas Castillo es va endur el títol, Sanchís segon, tercera plaça pel murcià Hugo Duran i quarta pel galleg Xian Mallo.

Finalment a la categoria sots 11 femenina, sense representació catalana, victòria de la valenciana Mónica Hernández davant la gallega Eva Rosón.