Ona Blasco doble campiona del Nòrdic Junior Open Reviewed by Momizat on . Els passats dies al 8 d'Octrubre es va jugar a Malmö (Suècia) el Nordic Junior Open d'esquaix, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana Els passats dies al 8 d'Octrubre es va jugar a Malmö (Suècia) el Nordic Junior Open d'esquaix, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana Rating: 0

Ona Blasco doble campiona del Nòrdic Junior Open

Nordic Junior Open 2017

Els passats dies al 8 d’Octrubre es va jugar a Malmö (Suècia) el Nordic Junior Open d’esquaix, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana a les diferents categories que es van disputar.

L’actuació més destacada la va protagonitzar la jugadora de LLoret, Ona Blasco, que va aconseguir el títol en les dues categories que disputava, la sots 11 i la sots 13 femenina. A la categoria sots 11 es va imposar a l’anglesa F.Copley, segona classificada, i a la polaca M.Ziabska, tercera, a les que va derrotar per 3 jocs a 0. A la categoria sots 13 victòries davant la nordamericana M.Arseniev per 3 a 0, la txeca R.Alexova també per 3 a o i a la final davant la belga C.Crabbé per 3 jocs a 1.

Molt remarcable també la segona plaça de Noa Romero (CN Sant Andreu) a la categoria sots 15 femenina, amb victòries davant l’irlandesa A.Carton per 3 a 0, la sueca M.Bonnemark per un ajustat 3 a 2, i la francesa M.Asensi per 3 a 0, i caure a la final davant la rusa, cap de sèrie 1, A. Aleshina per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 13 masculina Philip Georgiev (CCDiagonal) va finalitzar a la tercera posició, després de perdre a les semifinals davant el campió final, el francès Romeo Bily per un ajustat 3 a 2 i 11/9 al cinquè joc. Al partit del tercer lloc victòria davant F.Farrag per 3 a 0.

A la categoria sots 17 femenina cinquena posició per Selena Georgiev (CCDiagonal) i vuitena posició per Sofía Mateos (CN Sant Andreu). Mentre que a la categoria sots 17 masculina 12ª posició final per Pablo Dolz (CN Sant Andreu).

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=55663B10-078A-421E-B82A-E90A875B4A56

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top