Nilo Vidal i María Pajares revaliden els títols de Campions de Catalunya sots 19

Campionat de Catalunya sots 19 2017

El passat dissabte dia 28 de Gener es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell, el Campionat de Catalunya sots 19 d’esquaix, tant a la categoria femenina com a la masculina. Els principals favorits es van ensur finalment el títol.

A la categoria masculina el recent sots-campió d’Espanya sots 19, Nilo Vidal (Eurosport Estival de Salou), va fer bons els prònostics i va guanyar el torneig, sense cedir un sòl joc, després d’imposar-se a Hugo Lafuente (Squash Malgrat) a quarts de final, a Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) a les semifinals i a Cristian Romero (CN Sant Andreu) a la final, amb parcials de 11-4 11-9 i 11-6, aconseguint el seu 3er títol consecutiu. El tercer classificat va ser Pablo Dolz (CN Sant Andreu) al derrotar a Nacho Fajardo al partit pel tercer lloc, per un ajustat 3 a 2.

A la categoria femenina es va repetir el podi de l’any passat. La guanyadora del torneig va ser María Pajares (Malibú Esportiu) al derrotar a la final a Sofía Mateos (CN Sant Andreu), per 3 jocs a 1, amb parcials de 11-4 11-6 8-11 i 11-7, la tercera classificada va ser la Noa Romero (CN Sant Andreu), per davant de l’Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa).