Nilo Vidal assoleix la setena plaça a l’Europeu Junior d’esquaix a Lisboa

Euro u19 2017

Des del dissabte 8 fins el dimarts 11 d’Abril el Lisboa Racket Center de Portugal va acollir el Campionat d’Europa Individual d’esquaix sots 19, masculí i femení, amb la presència de dos representants de la FCS, a la categoria masculina el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal i a la femenina de la jove Sofía Mateos del C.N.Sant Andreu.

A la categoria masculina Nilo Vidal va assolir una molt meritòria setena posició, després d’arribar als quarts de final, derrotant al francès A.Dubarry, a l’holandès F.Goosens i a l’irlandès O.Dunne, tots per 3 jocs a 1, abans de caure a quarts davant el sotscampió final, l’anglès Kyle Finch, per 3 a 0. A la lluita pel cinquè lloc derrota davant el txec D.Zeman per 3 a 1 i victòria davant Charlie Lee d’Anglaterra, retirat per lesió. El campió d’Europa va ser el francès Victor Crouin, imposant-se a la final a l’anglès Kyle Finch per 3 jocs a 1.

A la categoria femenina bona actuació de Sofía Mateos, que va superar les prèvies davant la local B.Dias per 3 a 0. A primera ronda del quadre principal va caure davant la sotscampiona, l’anglesa Elise Lazarus, per 3 a 0. A la lluita pels llocs 17 al 32 victòria davant la francesa J.Parmentier per 3 a 0, i derrotes molt ajustades davant la també francesa L.Maingot, la txeca H.Matouskova i la finlandesa H.Huuhka, tots per 3 jocs a 2, assolint la   posició 24. La murciana Cristina Gómez es va endur el títol de forma brillant, al derrotar a la final a l’anglesa Elise Lazarus per 3 jocs a 0, i sense cedir cap joc en tot el torneig.