Mínguez, Martínez i Paúl s’imposen a la Copa Federació de Soft-Ràquet Reviewed by Momizat on . Els dies 7, 8 ,9 i 10 de Maig, les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir la Copa Federació 2018 de Soft-ràquet, amb un nombrós grup de participa Els dies 7, 8 ,9 i 10 de Maig, les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir la Copa Federació 2018 de Soft-ràquet, amb un nombrós grup de participa Rating: 0

Mínguez, Martínez i Paúl s’imposen a la Copa Federació de Soft-Ràquet

Copa Federació Ràquet 2018 CNB

Els dies 7, 8 ,9 i 10 de Maig, les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir la Copa Federació 2018 de Soft-ràquet, amb un nombrós grup de participants de tota Catalunya.

Es varen disputar 3 categories.

A la categoria absoluta, el campió va ser el jugador del CN Sant Andreu, Txema Mínguez que va derrotar en la final al local Ángel Palencia. En tercera posició va quedar Miguel Ortega del CT Sabadell en derrotar a Jesús Montero del Esportiu Rocafort. Els campions de la fases de consolació varen ser, respectivament, David Alcalde del CN Sant Andreu i el local Iván Sánchez.

A la categoria veterans +45 el campió va ser el local José Martinez a l’imposar-se a la finaL a David Cornudella del CN Sant Andreu. Tercera posició final per John Brophy del Tipi Park per davant  d’Ángel Lorenzo Pascual del Mèlich SportsClub.

Per últim,a la categoria veterans +55 es va disputar una lliguetaamb victòri pel local Miguel Ángel Paúl, segona posició pel jugador del Esportiu Rocafort Xavi Ruiz i tercera posició el local Fede Ronda.

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=E3B19A9A-EBF4-4A17-A744-08C71301E3FB

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top