Auto

Light

José Martínez s’imposa al torneig de 3ª Categoria al Bonasport

open-3a-bonasport

El jugador del C.N.Sant Andreu, José Martínez va ser el campió de la 10ª prova del circuit de 3ª Categoria jugada els passats dies 28 i 29 d’Octubre a les instal·lacions del Bonasport. José Martínez es va imposar a la final al jugador del DIR Campus, Xavi Simón per un ajustat 3 a 2, després de remontar un 0-2. Prèviament a les semifinals victòries de José Martínez davant Xavi Blanco (DIR Campus) per 3 jocs a 1, i de Xavi Simón davant Jesús Castán (SAF UAB) també per 3 a 1. Aquest darrer va ser el tercer classificat a l’imposar-se a Xavi Blanco al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 1.

La següent prova del circuit de 3ª categoria d’esquaix 2016 es jugarà al Nick Spa & Sports els propers dies 11 i 12 de Novembre.