Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Ambre Allinckx s’imposen a València

Els passats dies 25, 26 i 27 de Setembre es va celebrar al K7 de Paterna (València) l’Open Laliga Sports València 2020, torneig del circuit nacional amb 10.000 € en premis i la participació de les millors raquetes nacionals, tnt en categoria femenina com masculina.

A la categoria femenina la jugadora suïssa resident a Barcelona Ambre Allinckx (PSA 108, Barcelona Global Squash) es va endur el títol de forma brillant, la recent campiona nacional de Suïssa va derrotar als quarts de final a la bílgara afincada a Barcelona Selena Georgieva (BGS/ Club Ciudad Diagonal) per 3 jocs a 1 i a les semifinals a la jove Noa Romero (BGS/ C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 0. A la final l’esperava la gallega Marta Domínguez (PSA 237) , que s’havia desfet a les semifinals de la favorita, la murciana Cristina Gómez (PSA, 84) per un ajustat 3 a 2. A la final Allinckx va remuntar el joc inicial i es va acabar imposant a Domínguez per 3 jocs a 1, amb parcials de 5/11, 11/2, 11/9 i 12/10 en 38 minuts. Gómez va finalitzar a la tercera posició al superar Romero per 3 a 0. Ona Blasco (Squash Project) va caure als quarts de final davant Romero, mentre que Maria Pajares (Malibú Sabadell) i Olga Puigdemont (Squash Project) van caure als vuitens de final davant la gallega Inés Gómez i Ona Blasco respectivament. Ambdues van jugar la final de consolació amb victòria de Puigdemont per 3 jocs a 0.

A la categoria maculina es va repetir la final del Campionat de Catalunya i del PSA Copa Federació, Iker pajares (PSA, 26 BGS/ Malibú) i Bernat Jaume (PSA 69 Squash Project Gevolution / Esquaix Igualada) es van tornar a enfrontar a la final, Pajares va superar el madrileny Sergio García (PSA 175) als quarts de final i al galleg Hugo Varela (PSA 129) a semifinals, ambdos per 3 a 0, mentre que Jaume va fer el mateix amb Iván Pérez (PSA 232 BGS/Triops) als quarts per 3 a 1 i al galleg Borja Golán (PSA 27) a les semifinals per un ajustat 3 a 2. A la final Jaume es va posar per davant guanyant el joc inicial però Pajares va aconseguir els 3 jocs següents, imposant-se per 3 a 1, amb parcials de 9/11, 11/9, 11/6 i 11/9, aconseguint el tercer títol en tres setmanes consecutives. Golán va finalitzar a la tercera posició. Nacho Fajardo (Igualada) i Nilo Vidal (PSA 287 BGS/Euro Sport) van caure als vuitens de final davant Golán i l’andalús Augusto Ortigosa (PSA 445) .Joel Jaume (PSA 220 Igualada) i Philip Georgiev (BGS/ CC Diagonal) van caure a primera ronda, mentre que Xavi Blasco (Squash Project) ho va fer a la fase prèvia.