Guiu, Martínez i Paúl s’imposen al Campionat de Catalunya de Veterans de Ràquet (Squash 57)

Les magnífiques instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 30 i 31 de Maig i 1 de Juny una nova edició del Campionat de Catalunya de Veterans de Squash 57 (Ràquet), amb quasi 50 participants de diferents clubs de Catalunya. Paral·lelament es va jugar l’Open Bonasport Absolut.

A la categoria +35 el jugador de l’Arsenal Jordi Guiu es va endur el títol sense cedir un sol joc en tot el torneig, derrotant a la final a Víctor Ruiz (Club Ciudad Diagonal, Esplugues) amb parcials d’11/9 i 11/6. La tercera plaça va ser per Iván Sánchez (C.N.Sant Andreu) per davant de Martín Rueda també del Diagonal. John Brophy (Tipi Park Sports, Sta Cristina d’Aro) va guanyar la consolació al superar al local Josep Mora.

A la categoria +45 José Martínez (C.N.Barcelona) va derrotar a la final al local Xav Llobet per un ajustat 2 a 1, amb parcials d’11/9 3/11 i 11/7. El també local José Mª Brandía es va imposar a David Cornudella (C.N.Sant Andreu) al partit pel tercer lloc per 2 a 0, mentre que la prova de consolació se la va adjudicar Òscar González (Squash 4 Terrassa) al superar al local Jacint Puig per un ajustat 2 a 1.

A la categoria +60 victòria de Miguel Ángel Paúl (C.N.Sant Andreu). Paúl només va cedir un joc, davant Josep Calvo (C.T.Sabadell), sots campió final. La tercera posició va ser pel local José Luis Puigdengolas, per davant del seu company de club Carlos Santana.

A la prova Open domini de Raul García (Arsenal). García es va imposar a la final a Txema Mínguez (C.N.Sant Andreu) per 2 a 0, amb parcials d’11/9 i 11/5. Alejandro Figueras també de l’Arsenal va finalitzar a la tercera posició per davant del local Eduard Mercader, quart classificat. La prova de consolació se la va endur David Cornudella, al derrotar a la final a Andrés de Pedro per 2 a 0.