Dark

Auto

Light

Gerard Garcia sotscampió d’Espanya absolut d’Squash 57 a Madrid

Els passats dies 19, 20 i 21 de Novembre de 2021 les instal·lacions del YYofit Castellana de Madrid van acollir el Campionat d’Espanya Absolut d’Squash 57, amb la presència de varis jugadors representants de la Federació Catalana.

A la categoria masculina el jugador del Club tennis Sabadell Gerard Garcia, va accedir a la final del torneig després d’imposar-se als quarts de final al seu company de club Xavi Diego per 3 jocs a 1, i a les semifinals al campió l’any 2019, el també jugador del CT Sabadell Albert Codina, per 3 jocs a 2. A la final, però, va caure davant el jugador peruà resident a Madrid Martín León per 3 jocs a 1, amb parcials de 6/11, 11/6, 11/7 i 11/5 en 51 minuts. La tercera plaça final va ser pel també local Gastón Cedrone, al derrotar a Codina al partit pel tercer lloc per 2 jocs a 0.

Cinquena posició final per Xavi Diego, mentre que Joan Garcia (CT Sabadell) , Jesús Pablos i David Arroyos, ambdós del Bonasport, van caure als vuitens de final, Sito García (Bonasport) i Marcel Ustrell i Pere Bigorra, ambdós del CT Sabadell, no van superar la primera ronda.

A la categoria femenina les argentines residents a Madrid Belén i Pilar Etchechoury van ser campiona i sotscampiona respectivament. Belén es va imposar a la final a la seva germana Pilar per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/5, 111/6, 7/11 i 11/4.