Febrer, Kirgis i Serra s’imposen al SAF UAB

5ª Prova 2ª Categoria SAF UAB 2018

Els passats dies 4 i 5 de Maig les instal·lacions del Saf UAB de Cerdanyola del Vallès van acollir la cinquena prova del circuit de esquaix de 2a categoria “A” i “B” amb 50 participants d’arreu de Catalunya.

En el quadre de 2a “A”, el guanyador va ser Pol Febrer del Nick Spa & Sports club de Barcelona a l’imposar-se per 3 jocs a 2 al jove Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal en la final. Tots dos van derrotar en semifinals, a Alex Gesti del Club Natació Sabadell per 3 jocs a 1 i al local David Luna per 3 jocs a 0, respectivament. Alex Gesti va quedar tercer classificat. El campió de la fase de consolació va ser Manel Olmos del Club Natació Sabadell al superar a Nacho Moya del Club Bonasport.

Al quadre de 2a “B “, el guanyador final va ser Holger Kirgis del Club Bonasport al derrotar a al final al local Gabriel Morales per 3 jocs a 1. A les semifinals Kirgis es va imposar a David Vossen del Squash Cardedeu per 3 jocs a 2 mentre que Morales va fer el mateix amb Roger Capdet del Club Ciudad Diagonal per 3 jocs a 1. Roger Capdet va quedar tercer classificat. Els campions de les fases de consolació, van ser el local Ruben Berdomás i Emili Burgués, en derrotar, respectivament, al local Josep Manzano i el jugador del Fitness Palace de Barcelona Alejandro León.

A la categoria femenina la campiona va ser Montse Serra del Casagemes Badalona per davant de la local Isabel Fuentes i i de la local Sonia Solé, tercera classificada.