Èxit de participació al trofeu Dunlop Infantil al Tipi Park d’Aro Reviewed by Momizat on . El passat dia 23 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park D'Aro a Santa Cristina van acollir una nova edició de l'Open Dunlop Infantil, amb més de 30 partic El passat dia 23 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park D'Aro a Santa Cristina van acollir una nova edició de l'Open Dunlop Infantil, amb més de 30 partic Rating: 0

Èxit de participació al trofeu Dunlop Infantil al Tipi Park d’Aro

Open Dunlop Infantil 2017

El passat dia 23 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park D’Aro a Santa Cristina van acollir una nova edició de l’Open Dunlop Infantil, amb més de 30 participants, 12 vinguts de Nimes i Montpellier (França).

A la categoria sots 11 femenina la campiona va ser la francesa Manon Aujoulat, superant a Joana Malagelada (Triops de Banyoles) per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 13 masculina el Francès Sam Works-Lesyak va ser el campió final, superant Oriol Sàlvia, segon classificat i Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) tercer.

A la categoria sots 13 femenina victòria final per Ona Blasco (Matconi XXI Terrassa) al superar a Montse Fajardo (Esquaix Igualada) segona classificada i a la francesa Daphné Mourier tercera classificada.

A la categoria sots 15 masculina, el numero 1 sots 13 de França Romeo Bily va superar a la final a Hugo Lafuente (Squash Malgrat) per un ajustat 3 a 2. Tercer classificat va ser el Joan Serna (Esportiu Rocafort) al derrotar al francès Romain Morandeau.

A la categoria sots 17 femenina podi calcat al sots 13, amb Ona Blasco campiona, Montse Fajardo sotscampiona i Ivet Isern (C.T Sabadell) tercera classificada.

Finalment a la categoria sots 19 masculina victòria de LLuis Isern (C.T.Sabadell) per davant de Javi Fajardo (Igualada) i del francès Alexis Mousset, tercer classificat.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1F2FE9ED-00B3-4EE6-8950-88560B32C0CD

 

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top