Els jugadors del Triops de Banyoles s’imposen al Campionat de Catalunya sots 11 d’esquaix

El passat dissabte 27 de Maig les instal·lacions del Centre de Tecnificació Squash Marconi de Terrassa van acollir el Campionat de Catalunya d’esquaix sots 11.

La victòria va ser pel jugador del Triops de Banyoles, Kai Jové, campió del sots 9 l’any passat. Jové va derrotar als quarts de final a Luis Corpas (SAF UAB Cerdanyola) per 3 jocs a 0 i a les semifinals a Sergi Rivero (Esquaix Igualada) per idèntic resultat. A la final es va desfer del seu company de club, cap de sèrie 1 del torneig, Max Quer, per 3 jocs a 1, amb parcials de 1/11, 11/9, 11/3 i 11/4. La tercera posició va ser per Rivero, a l’imposar-se al partit pel tercer lloc a Eudald Pagès (Triops) per 3 joc a 1. Els jugadors del Triops van ocupar 3 de les 4 primeres posicions.

Pau Acebedo (SAF UAB) 5è, Luis Corpas 6è, Arnau Puiggròs (Mèlich Sports Club) 7è, Andreu Mestre (Malibú Sabadell) 8è, Pere Ortiz (GEIEG Girona) 9è i Pep Trapero (C.N.Sant Andreu) 10è van completar la classificació.