Els favorits s’imposen al Campionat de Catalunya d’esquaix sots 15

El passat dissabte 9 de Març, les instal·lacions del Squash 4 de Terrassa, centre de tecnificació de la Federació Catalana d’esquaix i raquetbol, van acollir l’edició del 2019 dels Campionats de Catalunya d’esquaix sots 15, en categoria femenina i masculina, amb vora 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

Tots els favorits van cumplir els pronòstics i es van imposar a les tres categories en disputa.

A la categoria masculina el jugador de Santa Susanna (Girona), Hugo Lafuente (Squash Project), cap de sèrie 1 del torneig, es va endur el títol sense cedir cap joc en tot el torneig. Lafuente es va imposar a Eric Morillas (Esquaix Igualada) a quarts de final, Oriol Herrero (Malibú Sabadell) i Joan Serna (Fit Mix Center) a la final, aquest darrer amb parcials d’11/6 11/8 i 11/7. La tercera posició va ser per Nil Aguilera (Igualada) al derrotar Herrero al Partit pel tercer lloc.

A la categoria femenina la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project), actual número del ranking europeu sots 13, es va imposar a la final a la seva gran rival, la jugadora de l’Esquaix Igualada Montse Fajardo per un clar 3 a 0, amb parcials d’11/2 11/1 i 11/3. Tercera posició final per Joana Rodoreda (Nat’s de Sant Fruitós de Bages) per davant de la jove Jana Font (GEiEG Girona).

Finalment a la categoria sots 15 masculina plata victòria pel cap de sèrie 1 del torneig, Achraf Mghar (Triops Banyoles), a l’imposar-se a la final a Biel Díaz (Nat’s) per 3 jocs a 1, amb parcials de 12/10 11/9 2/11 i 12/10. Tercera posició final per Alexei Puig (Nat’s) al derrotar al partit pel tercer lloc a Yago Agruña (C.N.Sant Andreu) per un ajustat 3 a 2.