El Marconi XXI Squash & Soft acull la 1ª Prova del Circuit de Veterans

1ª Prova Circuit Veterans 2017 Marconi

El passat dissabte 28 de Gener es va disputar la 1ª prova del circuit de veterans d’esquaix a les remodelades instal·lacions del Marconi XXI de Terrassa, amb la disputa de 4 categories de veterans, des de +35 fins a +50.

A la categoria +35 el campió final va ser el local Sergio Perdigón, que es va imposar a les semifinals al cap de sèrie 2, Marc Pedrós (Dir Campus) per 3 jocs a 0, i a la final al cap de sèrie 1, Àlex Luque (Triops) per 3 jocs a 1. També va tenir un partit dur a quarts de final davant Sergi Trouillet (Anyós) al que va superar per 3 jocs a 2. El tercer classificat va ser Eduard Rosell (Anyós), que es va imposar al partit pel tercer lloc a Marc Pedrós per 3 jocs a 1. Classificació final: 1- Sergio Perdigón (Marconi XXI) 2- Alex Luque (Triops) 3- Eduard Rosell (Anyós) 4- Marc Pedrós (Dir Campus) 5- Sergi Trouillet (Anyós) 6- Adlane Lounes (Anyós) 7-Carlos Sánchez (Igualada) 8- Joan Jordà (CN Barcelona).

A la categoria +40 Robert Gutíerrez del Marconi es va imposar contra pronòstic, al derrotar a les semifinals a Sergi Trouillet, cap de sèrie 2 i a la final a Eduard Rosell, cap de sèrie 1, ambdos sense cedir un joc. 3 dels 4 primers classificats van ser jugadors de l’Anyós d’Andorra. Classificació final: 1- Robert Gutiérrez (Marconi XXI)  2-Eduard Rosell (Anyós) 3-Sergi Trouillet (Anyós) 4-Adlane Lounes (Anyós) 5-José Martínez (CN Barcelona) 6-Carles Call (Marconi) 7-José L. Pérez Expósito (Ind.)

A la categoria +45 el jugador del C.N.Barcelona, José Martínez, es va endur el títol al superar a les semifinals al cap de sèrie 1, Massimo Milesi (Dir Campus) per 3 jocs a 0 i a la final a David Cornudella (C.N.Sant andreu) també per 3 jocs a 0. Al partit perl tercer lloc victòria de Milesi davant Jesús Castán per un ajustat 3 a 2. Classificació final: 1-José Martínez (CN Barcelona) 2-David Cornudella (CN Sant Andreu) 3-Massimo Milesi (Dir Campus) 4-Jesús Castán (Dir Campus) 5-David Lafon (Ind.) 6-Emili Burgués (SAF UAB), 7-Jordi Hernández (Nat´s) 8- Kim Muntané (Squash Cardedeu).

Finalment a la categoria +50 triomf de David Cornudella després d’imposar-se a les semifinals a M.Milesi per 3 jocs a 0 i a la final a J.Castán per 3 jocs a 1. Al partit pel 3er lloc victòria de Milesi davant Narcís Sánchez (Marconi) per 3 jocs a 1. Classificació Final: 1-David Cornudella (CN Sant Andreu) 2-Jesús Castán (Dir Campus) 3- Massimo Milesi (Dir Campus) 4-Narcís Sánchez (Marconi) 5-Kim Muntané (Cardedeu) 6-Emili Burgués (SAF UAB)

La propera prova del circuit de Veterans es jugarà a les instal·lacions del C.N.Barcelona els propers 17 i 18 de Març.