El gallec Pablo Quintana campió del III Open Internacional Ciutat de Terrassa Reviewed by Momizat on . El Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els passats dies 29 i 30 d'Abril la 3ª Edició de l'Open Internacional Ciutat de Terrassa PSA Satèl·lit, El Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els passats dies 29 i 30 d'Abril la 3ª Edició de l'Open Internacional Ciutat de Terrassa PSA Satèl·lit, Rating: 0

El gallec Pablo Quintana campió del III Open Internacional Ciutat de Terrassa

El Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els passats dies 29 i 30 d’Abril la 3ª Edició de l’Open Internacional Ciutat de Terrassa PSA Satèl·lit, amb la participació de varis jugadors representants de la Federació Catalana d’esquaix.

No va haver-hi sorpreses a les primeres rondes i els principals favorits van accedir als quarts de final. El vigent campió Nilo Vidal (Eurosport / BGS, PSA 204) es va imposar a l’andlús Álvaro Martín (PSA 353) per 3 jocs a 0, el barceloní resident a Polònia Marc López (PSA 270) va derrotar l’anglès Hassan Khalil (PSA445) per un ajustat 3 a 2, el gallec Pablo Quintana (PSA 312) va fer el mateix amb Pablo Dolz (CN Sant Andreu / BGS) per 3 a 0 i finalment l’andalús Javier Martín (PSA 216) es va imposar a Joel Jaume (Anyós Andorra, PSA 488) també per 3 a 0.

A les semifinals, les dues molt disputades, victòries de Marc López sobre Nilo Vidal per 3 a 2 i de Quintana sobre Martín per idèntic resultat. La final va començar amb domini de López sobre Quintana, però poc a poc el galleg, més fresc físicament, va aconseguir imposar el seu joc i endur-se el títol amb parcials de 9/11, 11/0, 11/7 i 11/7. Tercera posició final per Javier Mar´tín al derrotar Vidal per 3 jocs a 1.

Van fer l’entrega de premis el Director del Consell Català de l’Esport Sr. Aleix Villatoro, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa el Sr. Miguel Ángel Moreno i el President de la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol el Sr. Joan Casahuga.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/10422/iii-open-internacional-ciutat-de-terrassa

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top