Auto

Light

Edmon López, Noa Romero i Ramon Fernández guanyadors de l’Open Nick Spa

open-nick-2016

El passat cap de setmana les instal·lacions del Nick Spa & Sports Club de Barcelona van acollir l’Open Català Nick Spa de 1a i 3a categoria masculina i categoria femenina, amb més de 60 participants de diferents clubs de Catalunya.

Des de Divendres dia 11 a primera hora de la tarda fins Dissabte dia 12 al vespre, es van veure grans partits d’esquaix.

A la categoria femenina, la victòria final va ser per la jove Noa Romero del CN Sant Andreu de Barcelona, al derrotar a la lligueta a Cinthya Servellón del Club Triops de Banyoles, que va quedar segona, i a la local Maribel Calabozo, que va quedar tercera.

A la tercera categoria, el guanyador final va ser el local Ramon Fernández al guanyar a la final al seu company de club, el jove Pol Rami per 3 jocs a 0. Tercer classificat va ser el jugador Jaime Pascual del Club Metasports de Polinyà imposant-se a Jordi Molina del Club Triops per 3 jocs a 2. La fase de consolació va ser Mikel Fuentes del Esportiu Rocafort de Barcelona per davant del seu company de club Pedro Iván López per 2 jocs a 0.

Per últim, a la primera categoria el guanyador va ser pel jugador del C.N.Sant Andreu, Edmon López, actual número 111 del món, al derrotar a Nilo Vidal del Club EuroSport de Salou per 3 jocs a 0.  la tercera posició va quedar el jove Cristian Romero del CN Sant Andreu. Destacar que el cap de sèrie número 2, Bernat Jaume de l’Esquaix Igualada i actual número 128 del món, es va retirar a semifinals, degut a una indisposició. El campió de la fase de consolació va ser Nil Munné del Esquaix Igualada imposant-se a la final a Daniel Molina del Club Triops per 3 jocs a 2.