Dolz, López i Blasco s’imposen al C.N.Sant Andreu

Sant Andreu 2ª-3ª 2017

Des del passat dijous 23 de Novembre fins el dissabte 25 les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu van acollir la darrera prova dels circuits de 2ª i 3ª categoria masculina i la darrera prova del circuit femení d’esquaix, amb una participació récord de 75 jugadors i jugadores.

A la segona categoria masculina el local Pablo Dolz va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió, després de superar a la final al jugador del Nat’s de Sant Fruitós de Bages, David LLibre, per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6, 11/6 i 11/8. Tercera posició final pel també local Txema Mínguez al derrotar al partit pel tercer lloc a Oliver Haldon del Nick Spa & Sports. La prova de consolació se la va endur l’andorrà de l’Anyós, eduard Rosell, per davant d’Alex Gesti del C.N.Sabadell.

A la tercera categoria masculina final local amb victòria de Toni López davant Javier Agruña per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5 11/4 i 11/6. La tercera posició va ser pel jove Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) per davant del lesionat Jesús Castán (SAF UAB). Justament el jove Georgiev i Toni López van protagonitzar una semifinal molt igualada, amb victòria ajustada de López per 3 jocs a 2. La prova de consolació se la va endur José Martínez del C.N.Barcelona per davant del local David Cornudella.

Finalment a la categoria femenina victòria final per Ona Blasco (Marconi XXI de Terrassa). La jugadora de LLoret va guanyar tots els partits de la lligueta, perdent un únic joc davant Montse Fajardo (Esquaix Igualada), sotscampiona del torneig. Terecra plaça per Ivet Isern (C.T.Sabadell) després de perdre de forma molt ajustada davant Fajardo per 3 jocs a 2 i 11/9 al cinquè joc. Les jugadores del SAF UAB Sònia Solé i Helena Ribera van finalitzar a la quarta i cinquena posició respectivament.