Auto

Light

Destacable actuació dels catalans al Memorial Zurita de veterans a Madrid

El passat cap de setmana del 22 al 24 de Novembre es va celebrar al Yoofit Castellana de Madrid una nova edició del Memorial Juan Zurita de veterans d’esquaix, enguany en la seva 19ª edició, i la participació de 4 jugadors representants de la Federació Catalana a les diferents categories en joc.

A la categoria +50 el jugador de l’Esportiu Rocafort Jesús Montero va finalitzar a la quarta posició, després d’haver-se de retirar per lesió a les semifinals davant el local Eliseo Leyva, campió del torneig.

A la categoria +55 7ª plaça per José Manuel Flores (C.T. Tarragona Park) i vuitena per Emili Burgués (SAF UAB Cerdanyola).

Finalment a la categoria +60 el mateix Flores va aconseguir el sots campionat, per darrera del jugador de Cantàbria José Luis Orizaola. Al partit final de la lligueta derrotada molt ajustada de Flores per 3 a 2 i parcials molt igualats de 8/11, 9/11, 12/10, 11/9 i 11/4. Tercera posició final per Francesc Servós (Squash Montjuic).