Destacable actuació dels catalans a Pamplona

Reyno de Navarra 2017

Els passats dies 7 al 10 de Desembre les instal·lacions del Pamplona Squash Club van acollir el XI Open Nacional Reyno de Navarra, amb la participació de 5 jugadors i 2 jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria femenina meritòria 3ª posició per la jugadora del Triops de Banyoles, Cinthya Servellón, amb victòries al quadre principal davant la local Inés Eguaras i la càntabra Claudia Rodríguez ambdues per 3 a 0, i derrrota a les semifinals davant la campiona final, la gallega Inés Gómez també per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc victòria davant la local Angela Fernández per 3 a 0. També a la categoria femenina la jove Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa) va finalitzar a la 5ª posició, després de derrotar a la local Sandra Pérez per 3 a 0 i caure davant Inés Gómez també per 3 a 0, a la lluita pel 5è lloc victòries davant la càntabra Claudia Rodríguez, i la local María García també 3 a 0. Inés Goméz es va imposar a la local Rosa Andrés a la final per un clar 3 a 0.

A la categoria masculina Iván Flores i Nilo Vidal van ccedir a les semifinals, caient davant el galleg Pascal Gómez i el valencià Alex Garbi respectivament, el primer per 3 jocs a 1 i el segon per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc el català afincat a Granada Iván Flores va derrotar al jugador de l’Eurosport de Salou, Nilo Vidal, també per 3 a 0. Pablo Dolz (CN Sant Andreu) i Xavi Blasco (Marconi XXI) van caure a vuitens de final, davant Nilo Vidal i Eduardo Razquin de Canàries, per 3 a 1 i 3 a 2 respectivament. Finalment, Alex Luque (Triops) va superar les prèvies caient a primera ronda davant Nilo Vidal. El campió final va ser Alex Garbi, derrotant a la final a Pascal Gómez per un ajustat 3 jocs a 2.