David Guzmán i Rubén Sánchez s’imposen al Bonasport

Les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 4 i 5 d’Octubre, una nova prova del circuit de 2ª i 3ª Categoria d’esquaix, amb més de 40 participants de diferents clubs de Catalunya, i un nivell força alt en ambdues categories.

A la 2ª Categoria el jugador del C.N.Sabadell, David Guzmán, va repetir el triomf aconseguit en la darrera Copa Federació de Girona, i es va endur el títol de forma brillant, derrotant a la final a Txema Mínguez (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 1, amb parcials de 6/11, 11/8, 11/4 i 11/5. Prèviament, a les semifinals, Guzmán es va imposar al local Marc Pedrós per 3 a 0, mentre que Mínguez va fer el mateix amb Joaquín Juárez (Rocafort) per un ajustat 3 a 2. Juárez es va endur el tercer lloc al superar Pedrós per 3 a 1. Jesús Castán (C.N.Sant Andreu) va guanyar la consolació al derrotar a la final a Joan Serna (Malibú Sabadell) per 3 jocs a 0.

A la 3ª Categoria victòria de Rubén Sánchez (SAF UAB), imposant-se a la final al jugador del C.N.Sant Andreu, Javier Agruña per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6, 11/8 i 11/9. Prèviament Sánchez havia derrotat a les semifinals a Manel Olmos (C.N.Sabadell) per 3 a 1, mentre que Agruña va fer el mateix amb el seu company de club David Cornudella per 3 a 0. Tercera posició final pel mateix Cornudella. A la consolació de segona ronda domini clar de José Martínez del C.N. Barcelona, que va derrotar a la final a Jaco Hoffmann (Squash Marconi Terrassa) per 3 jocs a 0, mentre que a la consolació de primera ronda el guanyador clar va ser Toni Jiménez (C.T.Tarragona Park), imposant-se a la final a Quim Martínez (Nick Spa & Sports) també per 3 a 0.