David Febrer sotscampió del French Master a Burdeos

El passat cap de setmana del 7 al 9 de Juny la localitat francesa de Burdeos va acollir una nova edició del French Master Open d’esquaix, prova puntuable pel circuit de veterans de la ESF (European Squash Federation), amb 140 participants d’arreu d’Europa, i la presència de 3 representants de la Federació Catalana. David Febrer i Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports de Barcelona, a +55 masculí i +50 femení respectivament, i de José Manuel Flores (C.T.Tarragona Park) a +60 masculí.

A la categoria +55 masculina l’actual Campió d’Espanya, David Febrer, va disputar la final del torneig, després d’eliminar al francès Ramat Gerard per 3 a 0, a l’irlandès Karam Singh per 3 a 1 i a l’anglès S. Edmonson per 3 a 0, caient a la final davant el suís Giorgo Sorio per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/3, 10/12, 11/2 i 11/7.

A la categoria +50 femenina 7ª posició per Maribel Calabozo, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes. Calabozo es va imposar a la francesa F. De Maublanc i a l’alemanya M.Harlander ambdues per 3 a 1, i a la també francesa S. Daviaud per 3 a 0. Per contra va caure davant la campiona, la suïssa B.Walser per 3 a 0 i l’anglesa L.Nichols per 3 a 1.

Finalment a la categoria +60 masculina José Manuel Flores va finalitzar a la sisena plaça, amb un balanç de 2 victòries, davant l’alemany W.Jasse i el gal·lès K.Rees, els dos per 3 a 0, i 3 derrotes, davant l’anglès S.Evenden, davant el jugador de Cantàbria José Luis Orizaola, campió d’Espanya +60, per un ajustat 3 a 1, i davant del valencià J.V.Ferragud, també per 3 a 1.