Bona actuació dels catalans al Spanish Junior Open de Santiago

Spanish Junior Open 2017

Els passats dies 26, 27 i 28 de Maig les instal·lacions del Squash Santiago van acollir una nova edició del Spanish Junior Open, amb la presència de 4 participants de la Federació Catalana a diferents categories.

A la categoria sots 19 masculina el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, va aconseguir la segona posició, després de derrotar al galleg pablo Quintana per 3 jocs a 2 i caure al partit final davant el belga Sanjay Jeeva.

A la categoria sots 19 femenina la jove del C.N.Sant Andreu, Noa Romero, va aconseguir una meritòria cinquena posició, després de derrotar a l’andalusa Linda Domínguez i a l’actual sots campiona d’Espanya sots 17, la murciana Ingrid Ruiz, i caure davant la Campiona d’Espanya sots 17, la gallega Marta Domínguez, i al darrer partit cedir en cinc jocs davant la gallega María Domínguez.

A la categoria sots 13 femenina impressionant tercera posició per la jove Ona Blasco (Marconi XXI de Terrassa) , aconseguint victòries de mèrit davant la gallega Inka Souta i l’andalusa Estela del Carmen, les dues per 3 a 0, i caure davant la campiona, l’anglesa Jasmine Tranter.

Finalment a la categoria sots 13 masculina, Nil Aguilera (Esquaix Igualada) va finalitzar cinquè, després de guanyar al portuguès Francisco Correia per 3 a 0 i caure davant l’angles Jack Whitfield i el valencià Adrain revert, aquest últim per 3 jocs a 2.