Auto

Light

Bona actuació dels catalans al Porto Masters

Porto Masters 2017

Els passats dies 20, 21 i 22 de Gener es va jugar el Porto Masters, torneig del circuit de veterans de la federació europea d’esquaix, amb la presència de 4 participants de la Federació Catalana d’esquaix a diferents categories.

A la categoria +45 femenina Maribel Calabozo (Nick Spa & Sports) va finalitzar a la 7ª posició, després de les victòries davant l’holandesa Bianca Blom i la txeca Renata Nejtkova, i derrotes davant l’austriaca Konny Hollein i l’italiana Cristina De Sacco.

A la categoria +50 masculina David Febrer (Nick Spa & Sports) va assolir la 5ª posició final, amb només una derrota, contra l’andalús Marcus Hall, sots-campió final, i 3 victòries, davant el suec Lennart Niklasson, Liam Kane de Navarra i l’italià Marco Cerutti.

A la categoria +55 maculina 6ª plaça final per José Manuel Flores (SAF UAB), després de guanyar al portuguès Antonio Fernandes i al gal·lès David Chan, i perdre davant l’italià Adolfo Pavesi i l’andalús Pedro Ríos, aquest últim partit per lesió.

Finalment a la categoria +60 masculina Josep Mª Massa va finalitzar a la 8ª posició, amb derrotes davant l’anglès Steve Morrall , l’australià Martin Rooke i l’alemany Udo Dackweiler, aquest últim per un ajustat 11-9 al cinquè.