Light

Dark

Auto

Light

Benzal, Palencia, Martínez i Alcaraz s’imposen als Campionats de Catalunya de Veterans d’Squash 57

Les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 26, 27 i 28 d’Abril l’edició del 2022 dels Campionats de Catalunya de Veterans d’Squash 57, a les categories de +35, +45, +55 i +60, amb una nombrosa participació de jugadors de diferents Clubs del territori.

A la cateoria +35 el campió va ser el jugador local Jake Benzal, que després d’imposar-se a les semifinals al seu company de club Sito García per un clar 2 a 0, va fer el mateix a la final amb Jaime Soler (Arsenal) també `per 2 a 0, amb parcials de 12/10 i 11/4. Soler havia donat la sorpresa a les semifinals al derrotar al favorit, el també local Jesús Pablos, tercer classificat final, per 2 a 0. Martín Rueda (Mèlich SportsClub) va guanyar la consolació al derrotar Hugo Marsans (Arsenal) per 2 jocs a 1.

A la categoria +45 domini clar del jugador de l’Arsenal de Barcelona Ángel Palencia, que es va endur el torneig sense cedir un joc, imposant-se a semifinals al local José Mª Brandía i a la final al també local Jaume Solanas amb parcials d’11/3 i 11/5. Tercera plaça per Brandía al superar a Victor Romaní al partit pel tercer lloc. El local Adolfo de la Calle es va endur la consolació al superar a la final a Xavi Ruiz (Esportiu Rocafort) per 2 jocs a 1.

A la categoria +55 la victòria se la va endur el jugador del Club Natació Barcelona José Martínez. Martínez va imposar-se a les semifinals al local Bosco Fonts per 2 jocs a 1 i a la final a Eladi Migó (Arsenal) per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/6 i 11/6. Tercera posició final pel jugador del Club Natació Sant Andreu David Cornudella.

Finalment a la categoria +60 la victòria se la va endur el jugador local Rogelio Alcaraz, a l’imposar-se a semifinals a Francisco Esteve (Arsenal) per 2 a 0 i a la final a Francesc Villanueva (Club Tennis Sabadell) per 2 a 1 amb parcials d’11/7, 8/11 i 11/7. La tercera posició final va ser pel jugador local Angel.L.Pascual al superar Francisco Esteve per 2 jocs a 1. Salvador Molá del Bonasport va imposar-se a la final de consolació a Francisco ESteve per 2 jocs a 0.