Altarriba i Planas s’imposen al Campionat de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria

Les instal·lacions del Club Tennis Sabadell van acollir els passats dies 8 i 9 d’Abril el Campionat de Catalunya de 2ª i 3ª categoria d’esquaix, amb una quarentena de jugadors de diferents clubs del territori.

A la 2ª categoria la victòria se la va endur el jugador local Marc Altarriba, recent sots campió d’Espanya sots 17. Altarriba (CT Sabdell/BGS) es va imposar als quarts de final a David Guzmán (Club Natació Sabadell) per 3 jocs a 0, i a les semifinals a Oriol Sàlvia (Mèlich Spotsclub) per 3 jocs a 1, i més d’una hora de partit, repetició de la recent final de l’Estatal sots 17, però amb diferent guanyador. A la final Altarriba es va imposar a Joan Serna (BGS) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/8, 11/8 i 11/4. Serna va accedir a la final sense cedir un joc, tant als quarts de final davant Edouard Haury (CN Sant Andreu), com a les semifinals davant el també local Oriol Herrero, que prèviament havia donat la sorpresa del torneig al derrotar al sudafricà del GEiEG de Girona James Hyman per 3 jocs a 1. La tercera plaça final va ser per Oriol Sàlvia a l’imposar-se a Herrero per 3 a 1.

A la tercera categoria domini local, amb semifinals amb jugadors del CT Sabadell. El favorit Sergi Planas es va imposar a Enrique Tejerina per 3 jocs a 0, mentre que a l’altra semifinal Bruno De las Heras va superar un 2 a 1 en contra davant Jordi Caupena per derrotar-lo finalment per 3 jocs a 2 i 12/10 al cinquè joc. A la final Planas es va posar per davant 2 a 0, però De las Heras va aconseguir igualar el parrtit a 2 jocs, per finalment caure al cinquè joc davant Planas, que es va endur el títol amb parcials d’11/4, 12/10, 11/13, 8/11 i 11/6.