Alex Luque s’imposa al Polish Masters

La localitat polonesa de Cracòvia va acollir els passats dies 25, 26 i 27 d’Octubre el Polish Masters del circuit de veterans de la ESF, amb la presència del jugador del Triops de Banyoles Alex Luque a la categoria +40 masculina. Luque, cap de sèrie 4 del torneig es va plantar a la final després de derrotar a primer ronda al local M.Bakulski per 3 jocs a 0, als quarts de final al txec Petr Hlisnikovsky també per 3 a 0, i a les semifinals al cap de sèrie 2, el també txec Roman Kujawa també per 3 a 0. A la final va imposar-se al local Marcin Szymcza per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/ 5, 11/5, 10/12 i 11/5, aconseguint el títol de campió.