Alex Luque i Martín Rueda s’imposen a Terrassa

Paral·lelament al II Open Internacional Ciutat de Terrassa es va celebrar a l’Squash 4 una prova del circuit de 2ª i 3ª categoria d’esquaix, amb nombrosa participació de jugadors i jugadores de diferents clubs de Catalunya.

Molta igualtat al torneig de 2ª categoria, amb victòria final pel jugador de Banyoles Alex Luque (Triops). Luque es va imposar a les semifinals al jove Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) per un ajustat 3 a 2, mentre que a la final va fer el mateix amb Iván Serrano (SAF UAB Cerdanyola) remuntant un 0 a 2 advers amb parcials de 2/11, 13/15, 11/7, 11/9 i 11/5. Altarriba va aconseguir la tercera posició al derrotar Joan Serna (BGS) per 3 jocs a 1.

Al torneig de 3ª Categoria la victòria va ser per Martín Rueda (Mèlich SportsClub) a l’imposar-se a la final a Rafa León (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 1, amb parcials de 8/11, 11/9, 11/7 i 11/2. Cal destacar el partit de quarts de final entre Rueda i Rubén Berdomás (SAF UAB) , amb victòria per Rueda per 3 a 2 i 15/13 al cinquè. Les semifinals van enfrontar Rueda amb Màrius Tarrés (SAF UAB), 3 a 0 per Rueda i León amb Sergio Rivero (Igualada), 3 a 1 per León. Tercera posició final per Rivero.