Auto

Light

Albert Codina Campió de Catalunya de Soft-Ràquet

campionat-de-catalunya-de-soft-raquet-2016

Els passats dies 13 al 15 d’Octubre, les instal·lacions del Mèlich Sports Club van acollir el Campionat de Catalunya Absolut de Soft-Ràquet. El jugador del C.T.Sabadell, Albert Codina, va ser el campió final, després de derrotar a la final al sots-campió de la passada edició, Jesús Pablos del Bonasport, per 2 jocs a 0, amb parcials de 17-16 i 15-2. Prèviament l’Albert s’havia imposat a les semifinals a Marc Soriano (Rocafort) , mentre que Jesús Pablos va fer el mateix amb Sergio Cortijo (Mèlich). Cal destacar que el campió final, Albert Codina, no va perdre cap joc en tot el torneig. El tercer classificat va ser Marc Soriano, que es va imposar al partit pel tercer lloc a Sergio Cortijo, per 2 jocs a 1.