Albert Codina campió de Catalunya de Ràquet

Campionat Catalunya Raquet 2018

Les instal·lacions de l’Esportiu Rocafort de Barcelona van acollir els passats dies 30 de Novembre i 1 de Desembre el Campionat de Catalunya Absolut de Soft-Ràquet. Paral·lelament al campionat absolut es va jugar una prova del circuit de veterans a les categories +45 i +55.

El favorit de la competició, el jugador del Club Tennis Sabadell Albert Codina, va revalidar el títol aconseguit el 2016, després de derrotar a la final a Jesús Pablo (Bonasport) per 2 jocs a 1, amb parcials de 13/15 15/2 i 15/11, en un partit molt disputat. Xavi Diego, del CT Sabadell va aconseguir la tercera plaça per davant del local Joaquín Juárez. José Martínez (C.N.Barcelona) va guanyar a la consolació al superar a la final a Sito García del Bonasport per 2 jocs a 0.

La prova de veterans +45 se la va adjudicar el mateix J.Martínez al derrotar a la final a Ángel Lorenzo (Bonasport) per 2 jocs a 0, amb parcials de 15/13 i 15/12. Tercera posició per Óscar González (Squash 4 Terrassa) per davant de Xavi Rami (Nick Spa & Sports).

La prova de veterans +55 se la va endur el local Xavi Ruiz al superar David Cornudella (C.N.Sant Andreu), segon classificat i el mateix Ángel Lorenzo, tercer classificat final.